dinsdag, mei 22, 2007

Eindelijk vast voedsel

Zoal jullie weten is staan (en voorzichtig stapjes doen) Nynkes grote hobby. Het kadootje van de fam. Bos (Gert was weer on tour door het noorden en kwam ff aanwaaien, gezellig!) kwam dan ook als geroepen!

Afgelopen weekend feest bij Frank en Angelique. Altijd gezellig, en tegenwoordig ook sportief! Had spierpijn van het honkballen... Voor Nynke wel bijzonder vermoeiend, al die drukte. Maandag heeft ze dan ook het grootste gedeelte van de dag geslapen!

Tussendoor gelukkig nog wel even tijd gehad om een banaan naar binnen te werken, dat smaakt ook prima!

Ik ben er ondertussen ook achter waarom vrouwen altijd in groepjes zwanger worden. Dat is handig bij het opvoeden, kun je mooi zo af en toe wat van elkaar leren. Zo hoorden wij dat in het oosten des lands kinderen van vierenhalve maand gewoon van 20.00 tot 07.00 doorslapen op een dieet van vier wat grotere voedingen. Niks geen eten om half 12! Dat klonk ons uiteraard als muziek in de oren en het goede voorbeeld van Frederik en Mirjam hebben we dan ook maar meteen in praktijk gebracht! Voorwaarde is wel dat in de laatste voeding dan wat rijstebloem zit (weer wat geleerd), dus eigenlijk gewoon pap. Dat wil wat minder handig door een speen heen (schijn je weer speciale voor te hebben), dus Nynke kreeg gister meteen pap van een lepel. Dat smaakte prima, maar was ook een voorbode van de zooi die ons de komende jaren te wachten staat.... :-) De snoetenpoetsers staan inmiddels op het boodschappen-bord!

De pap smaakt prima! Laat mij die lepel zelf maar even vasthouden!


Weet je wat ook leuk is? Apppffffrrrrr! zeggen met je mond vol pap! :-)

...en dan ondertussen lekker met je handen op tafel slaan. Succes gegarandeerd!

By the way, experiment geslaagd! Om half 8 werd ze weer wakker... benieuwd hoe het vannacht gaat!

Geen opmerkingen: