maandag, maart 24, 2008

Survival-weekend...

Net terug van een lang survival-weekend! Zo voelde het paasweekend voor ons in ieder geval wel een beetje. Mirjam had wat last van koorts en problemen om in slaap te komen, en ik was ook niet honderd procent, en met 2 kinderen om voor te zorgen blijft er dan niet veel tijd en energie voor jezelf over. Gelukkig helpt Rens goed mee, want die sliep van 11 tot 6 door vannacht. Vandaag ging het dus al wat beter en hebben we zelfs nog lekker een paaslunch gehad. Enfin, ze liggen nu beide op bed en het huis is aan kant, dus tijd voor wat nieuwe foto´s van Rens.



Nynke is maar wat wijs met haar nieuwe broertje, al is het soms wel even wennen dat ze de aandacht moet delen. Ze helpt echter maar wat graag, respectievelijk met eten geven, luier verschonen en de wagen duwen.
Op marktplaats hebben we voor Nynke een "kiddy board" gekocht, een soort skateboard voor achter de kinderwagen. Het kostte nog even wat handigheid om em er achter te monteren, maar ondertussen zit ie en hebben we het geprobeerd. Nynke is er niet af te slaan!
Nynke is sinds ze de waterpokken te boven is de vrolijkheid zelve. Van 's morgens als ze wakker wordt tot 's avonds als ze op bed gaat loopt ze te babbelen en te zingen door het huis. Favoriet op dit moment is Nijntje, en elke keer als ze Nijntje op een boekje, boven de box of op een kadopapiertje ziet barst ze uit in dans en gezang. Binnenkort gaan we geld met haar verdienen in het centrum van balk.... :-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Als jullie verstandig zijn dan geef je Nynke alvast op voor idols, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Wil wel haar manager worden, want daar zullen jullie wel geen tijd voor hebben. Twee kanjers hebben jullie
liefs tante miep

Anoniem zei

Hé hallo Allemaal,
Heb jullie foto's en belevenissen ff gelezen, super !!
En wat is Rens alweer veranderd..
Ik hoop dat jullie je ritme weer wat gevonden hebben, met z'n vieren. We hebben een fijne kraamweek gehad, ik hoop dat jij Mirjam weer goed hersteld. Misschien tot ziens... geef Nynke een knuffel van me.
Kraamverzorgster Julia.