zondag, oktober 22, 2006

Feestelijk weekend

DBS 4 - COVOS 6: 3-0! Oftewel: Eindelijk weer eens een keer gewonnen met de heren van DBS 4. Een goed begin van het weekend, wat er wel weer voor zorgde dat ik pas om 02.00 in mijn bedje belandde. En dat terwijl we donderdagavond naar een try-out van Bert Visscher geweest waren en ik daarna nog wat werk moest doen en dus ook pas om 01.00 in mijn mandje lag.

Uitslapen heb ik vanmorgen maar gedaan, want gister zat dat er niet in. We moesten nl. om 09.00 afreizen naar Bennekom, om op tijd op het feest van Opa en Oma de Gier te zijn. Kasteel Hoekelum (www.kasteelhoekelum.nl) was de locatie voor hun 60-jarig huwelijksfeest!! Een erg gezellige dag en een voorrecht om mee te mogen maken!

Wel vermoeiend, vooral ook voor Mirjam. Het gaat nog steeds prima, maar Mirjam wordt nu wel steeds eerder moe, en werken wordt moeilijk vol te houden. Nog 2 weekjes, en dan mag ze met zwangerschapsverlof. Jaap-Jan groeit ook prima, en het is nu duidelijk te zien wanneer ie draait of schopt, en je kunt nu ook voelen hoe ie ligt, erg leuk. Voor Mirjam zo af en toe vervelend, want de beschikbare ruimte wordt steeds kleiner en de kracht van Jaap-Jan groter, dus enige blauwe plekken aan de binnenkant zijn niet te vermijden...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het feestelijke weekend is ook een druk weekend geweest volgens het bericht van 22/10 j.l.
Maar naar eigen zeggen: ook met een gezellige dag er bij.
Overigens......als je om 1 uur pas naar bed kan is het wel zaak om in ieder geval te ZAKEN te laten rusten,wanner jezelf gaat rusten.!
Trouwens....er bestaat geen beter systeem dan de goede wil om samen te werken.! En....wat een man waard is,hangt grotendeels af van zijn vermogen om met anderen samen te werken.! En......een ideale samenwerking bestaat uit de kunst om je zo te gedragen dat anderen het een genoegen vinden om met jou
samen te werken !!
Het is de gezamenlijke werkkracht die telt,niet het werk van de enkeling en samenwerking wordt gespeld met twee letters : wij!

Anoniem zei

Zelfonderzoek