zondag, oktober 08, 2006

Kinderkamer klaar


De laatste dagen van de vakantie hebben we besteed aan in en om huis klussen. Belangrijkste doel was om de voormalige computerkamer om te bouwen tot kinderkamer. Nou schijnt daar meer voor nodig te zijn dan alleen en oud kastje en een likje verf. Er moest dus een kast komen en een commode, en iets om in te slapen. Nu is het zo dat alles waar Baby- voor staat in een keer 4x zo duur is, dus 1800 EUR voor een kinderkamer schijnt heel normaal te zijn. Vond ik toch een beetje duur, en bovendien hadden we nog niks gevonden dat naar ons zin was. Wat doe je in zo´n geval? Op naar IKEA! En daar waren we binnen een uur geslaagd, voor nog geen kwart van de prijs van een "echte" babykamer. Een mooie kast en commode gekocht, die we gelijk in elkaar gesleuteld hebben. Ik heb ook nog een mooie draak gekocht voor Jaap-Jan.

Het wiegje hebben we van Cees en Nicoline gekregen, en is hetzelfde wiegje waar ikzelf nog in gelegen heb. Lucy gaat nieuwe bekleding fabriceren, zodat Jaap-Jan er straks helemaal anno 2006 bijligt. Uiteraard heeft Simba alweer stiekem proefgeslapen in de wieg, net als op het aankleedkussen.....

Van Erik en Desiree kregen we een heel mooi schilderijtje voor op de kinderkamer, dat door Desiree zelf geschilderd is!

Enfin, het begint aardig wat te worden zo, het enige dat er nog moet komen is een ledikantje, maar dat gaat Mirjam via marktplaats (haar nieuwe verslaving) proberen aan te schaffen.

De laatste avond van de vakantie was een bijzondere, omdat we Jaap-Jan voor het eerst gezien hebben! We zijn naar een echo-bureau (www.babyview.nl) in oosterwolde geweest, waar we Jaap-Jan in 3d hebben kunnen zien. Heel bijzonder dat dat zomaar kan, en heel leuk om te zien. Uiteraard is alles op DVD vastgelegd, en alles was goed met Jaap-Jan. Het begint zo steeds een beetje tastbaarder te worden dat we straks met zijn drieen zijn!

1 opmerking:

Anoniem zei

foto 3 is toch wel de mooiste