zondag, juli 20, 2008

Buiten spelen

Nynkes grootste hobby blijft buitenspelen. Helaas lukt het haar nog niet zo goed om alleen te spelen, dus we moeten regelmatig mee naar buiten. Nieuwste succes is de zandbak. Zo waren we vorige week bij Steef en Suzanne en daar heeft ze lekker met Mika in zijn schildpadzandbak gespeeld.

Sindsdien is het “ Bak! Bak!”, dus hebben we van de week onze eigen zandbak maar even afgemaakt en er zand in gedaan, en daar is Nynke erg blij mee!

Helaas is het de laatste tijd niet zulk mooi weer, en dus kan er niet altijd buiten gespeeld worden. Dan binnen maar wat uitvinden en bijvoorbeeld lekker knutselen met Mem. Zo hebben Nynke en Rens laatst gevingerverfd om een mooie kaart voor tante Jeanne te maken. Uiteraard kwam er meer verf op Nynke dan op het papier, maar het resultaat was erg mooi.

Zo af en toe moet Nynke haar energie echter wel even kwijt, en daar hebben ze in Joure een ideale hal voor, het Speelbos, met glijbanen, een ballenbak en nog veel meer! Rens vond de ballenbak nog niet zo´n succes.

Nynke vond het echter prachtig, en heitie ook! Waar zou ze die kop toch van hebben?....

1 opmerking:

Anoniem zei

De Blogspot vordert en vordert maar.Er komt toch wel karakter uit naar voren.Iets beginnen is nog wel te doen,maar iets volhouden geeft pas de voldoening.
Want de onderhavige Blog wordt meer en meer een verhaal van de Fam.de Gier,wonende te Harich.(Fr.)
Eigenlijk is er al een geschiedschrijving in wording,die al een bepaalde waarde vertegenwoordigt en al is begonnen op 20 mei 2005.
Op zichzelf al een belangrijke datum die 20e Mei 2005,want toen trouwde onze oudste kleinzoom met Mirjam Tuinstra.
Als de nu ingeslagen weg m.b.t.deze Blog,voortgang zal vinden,dan kun je nu stellen : het verhaal heeft een goede start.
Het begrip tijd (voor meerdere uitleg vatbaar)zal in de toekomst ook een rol mee gaan spelen.Hopelijk zal het de geschiedschrijver(s) gaan lukken om er een waardig DOCUMENT van te maken.!