dinsdag, december 29, 2009

Nynkes verjaardag

Nynke wordt morgen 3 jaar. En daarom vieren we natuurlijk 3 dagen feest! Of eigenlijk komt het omdat de meeste mensen gewoon moeten werken deze week, kerst afgelopen weekend viel en wij morgen naar patatjes-dag bij Capgemini gaan. Dus kwamen Ronald en Anouk maandagmiddag, opa, oma, pake en beppe en tante Miep vandaag en verwachten we morgen Barry en Ingrid nog. 3 dagen feest dus! Anouk en Nynke hadden de grootste lol samen, en beginnen al een beetje samen te spelen. Alhoewel, spelen, ondeugend zijn komt meer in de richting... De "koekjes" die ze met behulp van de gekregen bakspulletjes van Nynke bakten waren in elk geval erg lekker :-)

Het thema dit jaar was "prinses", en Mirjam had zich weer helemaal uitgeleefd op de taart, die elk jaar mooier wordt! Nynke heeft iedereen meteen bij binnenkomst meegesleept naar de keuken om de prinsessentaart te laten zien die ze ' gekregen' had...

Nynke vond het erg leuk dat er voor haar gezongen werd en blies alle 3 de kaarsjes met graagte uit!
Van Pake en Beppe kreeg Nynke een echte prinsessenjurk, inclusief glazen muiltjes! Zo trots als een pauw liep mevrouw door het huis.
Van tante Miep kwam een heus roze kado, en die verpakking heeft veel indruk gemaakt. De inhoud niet minder, want met 2 puzzels van 50 en 100 stukjes kan Nynke zich weer uitleven. En uiteraard moest meteen de moeilijkste gemaakt worden, wat nog heel behoorlijk lukte. Van Opa en Oma kreeg Nynke haar eigen laptop, met allerlei spelletjes om te leren rekenen en letters lezen. Benieuwd of ze het geduld kan opbrengen om er echt mee aan de gang te gaan, voorlopig was het Rens die de meeste knopjes al bestudeerd heeft... Van ons kreeg Nynke 2 Bilibo's, een soort schildpadschilden. In de woorden van de fabrikant:
"
Ideaal voor een beweeglijk kind als Nynke. Uiteindelijk was dit het kado dat mee naar boven moest, dus het lijkt er op dat we een goede keus gemaakt hebben!

Op naar de jaarwisseling en een hoop ijspret zoals het er nu naar uit ziet! Krijgt die Duitse nieuwjaarswens opeens een dubbele lading... We wensen jullie dus allemaal Guten Rutsch!








Geen opmerkingen: