donderdag, september 12, 2013

Zomer van de pretparken

We hebben deze zomer meerdere pretparken bezocht. De zomervakantie begon voor de kinderen en het mooie weer begon. Als eerste zijn we naar het sprookjeshof in Zuidlaren geweest met Opa en Oma en Imke en Luc. Nadat we op alle speeltoestellen buiten geweest waren liepen we langs alle sprookjes.



Met tante Miep zijn we naar de zandsculpturen in Sneek geweest. Heel knap gemaakt. Hieronder zie je spons bob, daar kijken de kinderen veel naar op de tv. 

Het volgende bezoek was aan het Dolinarium in Harderwijk samen met Angela, Selma en Niels. Dit was een erg gezellige dag. Een dag voor ons bezoek was er een nieuw dolfijntje geboren. Deze hebben wij ook gezien en 's avonds was het ook op het jeugdjournaal. De show met de dolfijnen was erg leuk en ook de show met de zeeleeuwen. Zelfs Rens vond de zeelleeuwenshow leuk. Rens houdt sinds hij in Emmen is natgemaakt door de zeeleeuwen niet meer zo van zeeleeuwen. Ik vond het aaien van de roggen het leukste.

Elke maandag past Jeanet op onze kinderen. Daarom wilde ik graag ook iets leuks doen met Jeanet en de kinderen. Via de supermarkt kon ik kaarten krijgen voor het verkeerspark in Assen. Daar zijn we met zijn zessen heen geweest. In Assen hebben Nynke, Jantine, Rens en Wietse hun rijbewijs gehaald. Het was 30 jaar geleden dat ik hier zelf rondreed. En nog steeds was dit erg leuk. Nynke en Jantine waren groot genoeg om zelf in de karts te racen. Jeanet en ik zijn toen met de jongens in de safari auto's gegaan. Deze gingen niet zo snel als de karts van de meiden, maar dat was wel leuk. Helaas hebben we tijdens de safari geen dieren gespot.





Maar het allerleukste park deze zomer was Legoland. Zie het bericht hierboven.

Geen opmerkingen: