donderdag, februari 15, 2007

3x hoera voor Nynke!

Haal de superlatieven maar van stal: Nynke is erg goed bezig deze week! Zo heeft ze afgelopen nacht voor de derde keer doorgeslapen, zelfs ondanks het feit dat Mirjam alles in het werk stelde het ritme door de war te gooien door dwars door het voedingstijdstip van 11 uur heen te slapen.

Groeien doet Nynke ook uitstekend, zowel in de breedte als gelukkig ook in de lengte. Uiteraard zijn de cijfers met huis-, tuin- en keukenapparatuur tot stand gekomen, maar een indicatie is het in ieder geval. De personenweegschaal geeft een verschil in gewicht tussen heit alleen en heit met Nynke aan van 5 kilo! (absolute cijfers verstrekken we hier maar niet....) Een groei van ruim een kilo in twee weken. Ze komt niks te kort zullen we maar zeggen.

Vanavond na het bad ook de rolmaat er maar eens naast gehouden. Resultaat: 56 centimeter, oftewel een gemiddelde van 2 centimeter per week! Als ze zo door gaat is ze over een jaar 160 centimeter.....

1 opmerking:

Anoniem zei

En 25000 gram in 1 jaar.....

Wat gaat dat hard hè! Maar goed zeg!
HOERA HOERA HOERA!
Het kan overigens nog wel een keertje vroeg op zijn hoor. Na 2 weken "uitslapen" moesten wij gisterochtend toch echt om 6.00 uur ons bed uit. (Na 2 weken verwend te zijn geweest met 7.00 uur).
En Mika ligt nog elke nacht om 5.00 uur te pruttelen. Dan wordt hij wakker (en wij dus ook) en heeft hij toch al wel honger. Maar lang leve zijn duim (!), hierdoor houdt hij zichzelf wel zoet tot 7.00 uur voordat hij écht begint te huilen van de honger.

Groetjes Steef, Suzanne en Mika