dinsdag, februari 06, 2007

Langzaam maar zeker….

Zorghotel de Gier is nog steeds open. Ook het bezoek dat afgelopen weekend zou komen hebben we moeten afzeggen, omdat Mirjam nog steeds erg moe is. Ondertussen hebben al heel wat mensen aangeboden om te komen helpen, dank daarvoor, erg lief! We redden het tot nu toe nog steeds, en met Mirjam begint het nu langzaam maar zeker weer beter te gaan. De koorts is weg en de vermoeidheid begint ook op te trekken. Nog een paar dagen verplicht uitrusten en het ziet er weer een stuk zonniger uit! (ook voor iedereen die vindt dat ie Nynke al veel te lang niet gezien heeft. Als compensatie zal ik nog een paar willekeurige fotoos rondstrooien.

Nynke met mama. Nynke heeft er duidelijk een hard hoofd in....



Ondertussen doet ons meisje het uitstekend en hebben we alweer een mijlpaal in de grond kunnen slaan afgelopen zondag. Nynke lachte voor het eerst! De vliegende nijntjes zijn blijkbaar erg interessant en vertellen nog moppen bovendien! Zie het filmpje (30 mb, alleen opa´s en oma´s zijn gek genoeg om zoveel te downloaden ;-) )



Wat een schitterende kleuren heeft dat pak vla toch.....


De experimenten met hoeveelheden eten om de nacht door te komen zijn ook begonnen. Afgelopen nacht na het dagelijkse bad 150 ml weggetikt, resultaat: gewoon na 4 uur weer wakker. Je kunt er de klok op gelijk zetten. De hoeveelheid terugbrengen naar 90ml per keer + borstvoeding: om de 3 uur. Straks nog even proberen met iets meer dan 90 ml en kijken hoe lang ze het volhoudt!

In de box is altijd genoeg te zien!


Nynke is overdag steeds meer wakker, en mag graag overal bij betrokken worden. In de box liggen is prima, zolang wij zo af en toe even laten merken dat we er zijn. In bad gaan is een geweldig moment van de dag, heerlijk zwemmen en spartelen. Heit heeft ondertussen de onderwater-reflex ook even getest, en daar is niets mis mee ;-) Alleen na het bad moeten we weer naar bed! En naar bed gaan daar is niets aan, zeker overdag niet, en dat leidt dan ook steevast tot brullen. Is goed voor de longen zullen we maar denken…

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi!

Wij zijn dan ook zeker gek genoeg, want hebben het filmpje net bekeken. Wat een superleuk filmpje! En wat een geweldige konijntjes hè? Mika is er ook weg van!
Geweldig om eindelijk "meer" dan alleen foto's van Nynke te zien. Nu hoeven we zaterdag niet meer te komen, haha! ;-)
Gelukkig gaat het nu allemaal beter in Huize De Gier en we zien uit naar zaterdag!

Tot dan!

Groetjes Steef, Suzanne en Mika

Anoniem zei

Wat een "cool" filmpje. Dat was zeker wel 30 Mb waard. Wat kijkt ze helder de wereld in zeker als er zo'n show boven je hoofd wordt afgespeeld. Mooi die eerste lach. Wij hopen dat ze dat zondag ook laat zien. We kunnen niet wachten om haar weer te knuffelen!
veel liefs van pake en Beppe.