dinsdag, juni 26, 2007

Mirjam weer aan het werk

4 juni was het zover: Mirjam haar eerste werkdag bij de gemeente Bolsward. Het begon na 5 maanden thuiszitten toch wel weer te kriebelen, en geheel op zijn Mirjam Tuinstras had ze binnen no-time weer een baan. In het vervolg is Mirjam voor 20 uur per week ambtenaar Wet Onroerende Zaken, en ze werd bijzonder hartelijk ontvangen op het gemeentehuis!
Voor Nynke betekende dat ook het begin van een nieuwe fase. Op maandag gaat ze naar Fimmy, waar ze met nog 2 of 3 kinderen te gast is. Op dinsdagochtend en op donderdag gaat ze naar ‘school’, naar Bernefleur in Balk. Daar was het wel even wennen, maar heeft ze het ondertussen ook redelijk naar haar zin.
Met het mooie weer van de afgelopen weken mag Nynke graag buiten zitten, en wat is er dan mooier dan in de stoel van mem zitten? Maar dan moet je natuurlijk wel net zo serieus kijken als mem....



Qua eten is er bijna niets dat Nynke niet lust. Zo wordt hier een Kiwi soldaat gemaakt, en appels, bananen, peren en mangos gaan er ook in als koek. Alleen Perzik, daar is mevrouw niet van gediend.

Geen opmerkingen: