dinsdag, juni 26, 2007

Vakantie

De laatste week van Mei hadden we een week vakantie en zijn we een midweek naar Terschelling geweest. Een uitstekende locatie om eens even lekker niks te doen. We hadden een prima huisje met aparte slaapkamer voor Nynke. De heenreis op de boot maandag was voor Nynke even wennen, maar dat kwam ook omdat ze heel moe was. Samen met heit het schip rondlopen hielp echter prima tegen de verveling van zowel heit als Nynke. Eenmaal aangekomen eerst maar eens gelunched in croissanterie “De Dis” . Hun “Dis-bol” is dusdanig lekker dat we er later die week nog een keer weer geweest zijn. Nynke had het er ook prima naar haar zin.

Daarna naar ons huisje in Baaiduinen. Prima verzorgd, aardige mensen en van alle gemakken voorzien, tot aan een eigen kamer en bed voor Nynke toe!
Dinsdag de hele dag regen, dus in de hut gezeten en een boek gelezen. Nog wel even naar Midsland gewandeld voor wat boodschappen en een fleece-jack voor Nynke.


Woensdag was het prima weer en hebben we het eiland per fiets verkend. Nynke kon prima mee in de maxi-cosi die in een karretje stond. Ff op het strand gekeken, Nynke voor het eerst zand laten voelen en uiteraard ff loungen in de hippe strandtent ter plaatse. Uiteraard hadden Nynke en ik van te voren nog even geoefend op het op de juiste wijze je zonnebril in je haar dragen.
Terug de wind tegen, dus thuis aangekomen niet zoveel zin meer om te koken. Schnitzeltje weggehapt in een heel fout familierestaurant. Nynke gedroeg zich prima, dus durfden we het wel aan om de volgende dag in een echt restaurant te gaan eten.


Donderdag weer regen, dus nog maar een boek. ’s Middags werd het gelukkig droog, dus een strandwandeling gemaakt bij het strand van Oosterend dit keer.

’s Avonds heerlijk gegeten in De Drie Grapen, en Nynke was weer erg lief. Die kun je prima meehebben!
Vrijdag om 7 uur al op de boot, want dat was de enige mogelijkheid nog. De latere boten waren allemaal al vol, en we moesten op tijd zijn voor de bruiloft van Alex en Nynke ’s avonds in Balk. Leuk feestje!

Geen opmerkingen: