dinsdag, oktober 02, 2007

Eerste stapjes gesignaleerd

Afgelopen weekend was het feest voor 40 jaar Capgemini. Erik en Marlies kwamen oppassen, zodat wij lekker met zijn tweeën weg konden. Nynke nam de gelegenheid te baat om even te laten zien dat ze ook laden en kastjes open en dicht kan doen: Een keuken vol paneermeel was de straf voor 3 seconden onoplettendheid…

Nieuw favoriet tijdverdrijf is dan ook Mama helpen….. Van de wal in de sloot weliswaar, want 3 potjes olvarit tegelijk is een beetje overkill, en elke kastje 5 keer open en dicht een beetje overdone, maar toch!

Omdat Nynke inmiddels zo stabiel loopt, probeer ik zo af en toe om haar los te laten staan/lopen. Inmiddels zijn de eerste twee losse stappen gesignaleerd!

Vanmorgen mochten Nynke en ik weer naar het consultatiebureau. Resultaat: 8480 gram en 71,5 centimeter. Een huilend kindje in de wachtkamer en een nieuwe dokter waren stiekem toch wel een beetje spannend, want Nynke moest spontaan spugen toen we eenmaal bij de dokter mochten komen. Weer een pak naar de stomerij……

Ach, en als toegift nog maar ff een foto van het gat wat ter plaatse al bekend staat als de laadschuur..... Wat kan ze toch lekker eten! 2 broodjes smeerkaas is niks!

Geen opmerkingen: