zondag, december 02, 2007

Sinterklaas is in het land (maar dat wisten jullie al)

De Sint is in het land. Dat wisten jullie natuurlijk al lang, maar voor Nynke was het de eerste keer. We zijn naar de intocht in Balk geweest, die ook op Omrop Fryslan te zien was. Afgelopen woensdag kwam Sinterklaas in Harich, en daar is Nynke ook heen geweest samen met mama. De sint zelf vind ze nog wat eng, maar de pepernoten laat mevrouw zich goed smaken!

Een kadootje heeft de goedheiligman ook al gebracht! Een nieuwe boekenkast voor heit en mem, en fruit en een mes voor Nynke, zodat ze in het vervolg zelf haar appel in 2en kan doen. Gelukkig is de appel voorlopig nog van plastic!

Op verzoek van Pake en Beppe heb ik gister maar even een nieuw filmpje gemaakt van Nynke aan het lopen. Het is zo af en toe een beetje schokkerig, maar dat komt omdat ik zelf zo af en toe moet verplaatsen om het filmpje langer dan 5 seconden te laten duren. Het huis is letterlijk te klein ;-)



Nu ze kan lopen is de wil om alles te zien en mee te maken nog veel groter geworden. Dus als wij aan tafel zitten, moet en zal ze er in de kinderstoel bij, en als er eten gekookt wordt, moet je natuurlijk meehelpen! Het stoeltje waar ze op staat is nog van mij geweest en is ooit door mijn moeder groen gemaakt en opnieuw van een zitting voorzien. Dot het nog steeds uitstekend, zij het op dit moment vooral als klimobject. Hoogtepunt is natuurlijk los staan op de stoel.....


Met Mirjam en Daan gaat het goed. Nog 3 maanden, dan zijn we met zijn 4-en! Ik mag wel eens beginnen met klussen!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ziet er goed uit! beter dan die vorige van 4 seconde. Nu zal er wel niets meer veilig voor haar zijn. Hou de deur voorlopig maar even goed op slot. Ondernemend typje hoor.
veel liefs.

Anoniem zei

Zo doen we dat...kruipen schiet niet op, lekker rennen zeg ik!!!!

Mooi hoor!! We hebben het filmpje een paar keer bekeken, super leuk!!!

Liefs, Eer & Marlies

Anoniem zei

Het huis te klein ???? was heb je dan nodig Paleis Soestdijk ofzo ?

Groeten,
Gert-Jan