maandag, december 31, 2007

Hiep Hiep Hoera! Nynke is 1 jaar!



Nynke is al weer een jaar oud! Vorig jaar om deze tijd waren we aan het bijkomen en aan het wennen aan ons nieuwe leven met zijn drieen, en een jaar later loopt er in huis een mini-mensje met een eigen wil rond!

Uiteraard hebben we dat gevierd met taart, slingers en veel bezoek!Van papa en mama kreeg ze een mooie zilveren BMW-loopauto, die voorlopig vooral interessant is om op- en af te stappen, maar het duurt vast niet lang meer voor ze de kamer door scheurt! Van Pake en Beppe kreeg ze een Ark van Noach met o.a. blokjes in verschillende vormen, die, je raad het al, in verschillende gaatjes passen! Na enig oefenen begint ze het principe te snappen en gaan de blokjes zo af en toe in het goede gaatje. Van Opa en Oma kreeg ze een mooie dierentuin met leeuwen, beren en apen, en daarnaast nog veel meer speelgoed van al het andere bezoek! Ze is weer schandalig verwend, en Nynke wil van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal van harte te bedanken!

Mirjam had flink haar best gedaan en een mooie taart gemaakt. Alleen principe van kaarsjes uitblazen had Nynke nog niet helemaal door, die is meer van het kaarsjes uitslaan….

1 opmerking:

Anoniem zei

Chips, jij hebt een beter agendasysteem dan ik.. Alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van de kleine de Gier en voor haarzelf natuurlijk!! Is dat wel Ouders van Nu.. een BMW loopauto, hahaha. Maar als het een 6-serie is, dan is het natuurlijk heel erg pedagogisch verantwoord! Nou, nog een mooi jaar gewenst voor jullie 3en/4en!