zondag, februari 17, 2008

2 beren

Nynke mag graag achter de computer zitten. Maar doener als ze is, blijft dat natuurlijk niet bij kijken. Nee, er moet op knopjes gedrukt worden. Dat dat niet in alle gevallen tot gewenste akties op de computer leidt mag duidelijk zijn, dus het levert wat risico´s op voor de veiligheid van onze foto´s, muziek en andere data. Maar gelukkig is er een oplossing! Zelfs voor kinderen vanaf 6 maanden is er tegenwoordig al software te krijgen! In dit geval "giggles computer funtime for babies". Ik heb een demo gedownload, en Nynke vind het geweldig!
Zingen vind Nynke ook leuk. We zijn aan het oefenen met "ik zag twee beren...". Het voorlopig resultaat is hieronder te bekijken. Zien jullie gelijk hoe lastig het is om fatsoenlijk foto- en videomateriaal van onze dochter te schieten. De camera is namelijk ook nog steeds een erg geliefd object. Die lensdop hoort namelijk op de lens, want dan kun je tenminste de plaatjes aan de achterkant bekijken....



Ander leuk spelletje: Kiekeboe doen op de bank met heit. Het principe: Je achter de leuning verstoppen en dan omhoog komen als heit roept. Ze oefent daarbij meteen haar eigen naam (ze is nu bij "kynke") en roept terug naar mij ("papa").

Geen opmerkingen: