maandag, januari 12, 2009

Nynke 2 jaar!

Hoera, Nynke is alweer 2 jaar oud! Dat hebben we natuurlijk gevierd met taart en kadootjes! Het begon al de dag er voor, toen NYnke mocht helpen taart maken. Nou ja, helpen, het gaat Nynke vooral om het “ slikkuh”…..

Het resultaat mocht er echter zijn!

Mirjam had als thema voor de versieringen Winnie de Poeh. Nynke kreeg dan ook Poeh-clipjes voor in het haar, Poeh en Knorretje zaten op de taart, en ook op de muts die Nynke zelf had helpen knutselen. En last but not least was ook de traktatie voor de creche geheel in Poeh-stijl (en zo mooi gemaakt dat volgens mij niemand geloofde dat het zelfgemaakt was). Ik had met Nynke de dag van te voren nog even geoefend met kaarsjes uitblazen, zodat alle twee de kaarsjes in 1 keer uit waren! (en dat dan 5 keer achter elkaar omdat Nynke het zo leuk vond).

Alle familie was er, en Nynke is weer schandalig verwend met allerlei kadootjes! Ze was echter ook wel aan wat nieuw speelgoed toe, en het is leuk om te zien dat ze nu volop speelt met alle nieuwe dingen als de poppenwagen, de speeltuin en het theeservies.

Uiteraard waren er voor de kleintjes ´s middags Pannenkoeken!!


Geen opmerkingen: