woensdag, december 20, 2006

Wachten duurt lang....

Het wordt een herhaling van zetten, deze week. Ik zou ongeveer hetzelfde kunnen schrijven als vorige week. Mirjam is vandaag namelijk weer naar de dokter geweest, en Jaap-Jan zit onveranderd prima! Voor Mirjam wordt het allemaal steeds zwaarder naarmate JJ zwaarder wordt, en bovendien is ze het thuiszitten wel aardig zat. Volgende week nog een keer naar de dokter, en mocht JJ dan nog geen aanstalten maken, dan moet ie voor straf onder controle bij het ziekenhuis.

Om Mirjam nog een beetje afleiding te bezorgen doen we zo af en toe nog wat leuke dingen zoals een voorlopig laatste keer met zijn 2-en uit eten. De 4 jaargetijden in Balk is lekker dichtbij en heeft in dit seizoen altijd een prima wild-kaart.

Vorige week zijn we naar de laatste diploma-uitreiking van Ingrid geweest (als je 8 jaar studeert heb je daarna ook vele diploma-uitreikingen). In dit geval ging het om het RA-diploma! Gefeliciteerd Ing! Daarna nog even in Nieuwegein chinees gegeten en maar weer huiswaards, want het feest na afloop bijwonen werd toch iets te veel van het goede (feestjes bij Ingrid duren altijd tot half 4 snachts :-) ).

Ik ben nog even hard aan het werk deze week, om zo veel mogelijk klaar te hebben als JJ eenmaal komt, zodat ik met een gerust hart even vrij kan nemen. Mirjam verheugt zich ondertussen al op een uitje naar de brievenbus....

Hoog tijd dus dat JJ ter wereld komt. Misschien als we met zijn allen heel hard roepen?? ;-)

Bij deze zijn de inschrijvingen voor de geboortedatum-kwis gesloten, want de kans wordt elke dag groter dat je het goed hebt. De eerste verliezers hebben we al, want de 19e is inmiddels geweest. Ronald gaf aan dat ie eigenlijk de 21ste bedoelde en dat het de 20ste zou beginnen, dus die datum heb ik nog even aangepast. De deelnemers:

19 december - Kees en Lucy - meisje
21 december - Ronald en Dorine
21 december - Frank en Angelique - meisje
21 december - tante Geke en tante Jeanne
22 december - Mirjam
23 december - tante Miep - meisje
24 december - Ben
25 december - Erikmr
27 december - Suzanne - meisje

De spanning stijgt! Wie wint uiteindelijk die beschuit met muisjes??

Geen opmerkingen: