maandag, maart 12, 2007

Een weekendje weg

Het nu volgende bevat schokkende content en is derhalve niet geschikt voor jong lezertjes….
Na het verplicht vroeg thuis zijn, het achter de kinderwagen lopen, het mee kunnen praten over merken luiers en de stationwagon, is het nu definitief gedaan met mijn laatste restje imago: We zijn dit weekend naar center parcs geweest……

De jaarlijkse bijeenkomst van alle SAP-consultants van Capgemini, de SAPience, was afgelopen vrijdag in de Eemhof, en we konden met korting het weekend blijven. Dat liet Mirjam zich geen twee keer zeggen, want die wil er na 4 maanden thuis zitten graag eens even tussenuit. Voordeel voor mij: Ik kon tot het laatst toe op het feest op vrijdagavond blijven, en een weekend echt uitrusten (geen gras te maaien, geen bootspullen die nog gelakt moeten worden, geen was die gedaan moet worden etc.). Voor Mirjam was het echt een weekend er uit, en voor Nynke haar eerste keer in een groot zwembad. Ze heeft zelfs haar eerste diploma gehaald, een echt sparteldiploma van het babyzwemmen. Op de rug, op de buik, natgespetterd worden en zelfs onder water met mama, ze kan het allemaal al!
Wel heel vermoeiend, zo´n zwembad, en bovendien krijg je er verschrikkelijk honger van!
Slapen vond mevrouw overdag niet zo nodig, spelen op het geïmproviseerde speelkleed en met Heitie oefenen met omrollen, overal bij zijn en naar de eendjes kijken zijn tenslotte veel belangrijker dan dat domme geslaap. Major milestones dit weekend: Nynke kan zich van haar buik op haar rug rollen, houdt zelf haar speelgiraffe vast, en vertelt hele verhalen. Zolang er maar genoeg te eten in zit is het een heel lief meisje….

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeeh, wat is Nynke alweer veranderd zeg! Het echte baby-achtige gaat er bij haar nu ook af. Net zoals Mika een echt jongetje begint te worden, wordt zij nu al een echt meisje! Leuk hè? En zo te lezen ontwikkelt ze zich razendsnel, nog even en ze haalt Mika in!
Leuke foto's in ieder geval!

Groetjes Suzanne (ook namens Steef én Mika)

Anoniem zei

De Eemhof?? Dat is wel heel dichtbij.

Dan had Daniël ook mooi even kennis kunnen maken met z'n (is dat een achternichtje?) nieuwe familielid.

Maar we moeten toch binnenkort maar eens afreizen naar Friesland.

Groetjes van T.J. & Yvonne.

Anoniem zei

En de groeten van Daniël uiteraard ook.