maandag, maart 12, 2007

Uit eten bij Goesting/Logeren bij Opa en Oma

2 maart was het eindelijk weer zover: Uit eten met HJ en Frank, een jaarlijkse traditie die sinds 2000 stand houdt! HJ was aan de beurt en vond het een goed idee om ons als proefkonijn te gebruiken om een restaurant te testen waar hij altijd nog een keer heen wilde met Irene. Restaurant Goesting in Utrecht heeft er 3 fans bij! Het eten was prima, de bediening uitstekend, de whisky goed binnen te houden, maar het klapstuk waren de bonbons bij de koffie! Nu zijn we alledrie niet super onder de indruk van chocola, maar dit sloeg alles! Het bleef minstens 30 seconden stil aan tafel!

Ik mocht blijven slapen bij Frank en Angelique, en had daarmee het voorrecht om weer eens zwaar ingemaakt te worden door Beau met Tony Hawk op de Xbox, en heb bovendien geleerd dat de Nee-fase van een 4-jarige niet meer bestaat uit gewoon “Nee”, maar dat je tegenwoordig om het andere woord “Echt Niet!” dient te roepen.

Nynke en Mirjam vonden het wat ongezellig zonder mij thuis, en gingen dus logeren bij Opa en Oma in Norg. Vonden beide dames erg fijn, want Nynke krijgt volop aandacht, en Mirjam niet eens de kans een luier te verschonen. Nynke met trotse Opa:


Geen opmerkingen: