maandag, augustus 13, 2007

Anarchie in huize de Gier

Het tijdperk van de 1-letter dagen is voorbij, de anarchie is begonnen!!

Misschien behoeft dit wat toelichting? Laat ik beginnen met het uitleggen van het begrip"1-letter dag". Het geval wil dat Nynke al een tijd letters aan het oefenen is, maar dat gaat altijd met 1 letter tegelijk. zo hebben we bijvoorbeeld wekenlang naar de "P" geluisterd. Puh Puh Puh en zo verder. De Iiiiiiiiii is ook al langs geweest, net als de Huh van Heitie. Wisseling van letter was dusdanig bijzonder dar dit heeft geleid tot het begrip "de letter van de dag" in huize De Gier.

Dat gezegd hebbende, waarom dan nu opeens anarchie? Wel, Nynke is opeens helemaal into het Dadaisme! (en als je geen idee hebt wat dat met anarchie te maken heeft, google maar even)
een quote: "Dadadadadadada Pffffrrrrr Dadadada PuhPuh dadadada" en dat dan 10x achter elkaar. Duidelijk een meisje......

Tel daar bij op dat tand nummer twee gearriveerd is en tand nummer 3 en 4 te zien zijn wanneer Nynke en ik haar nieuwe favoriete spelletje op de kop hangen doen, en dat bovendien vanmiddag een nieuw snelheidsrecord geklokt is op het traject kleed-hal, dan begrijpen jullie dat het roerige tijden zijn in huize De Gier!

Geen opmerkingen: