donderdag, augustus 30, 2007

Kleine meisjes worden groot!

Kleine meisjes worden groot! Om precies te zijn 7950 gram en 69,5 centimeter. Dat was de score in ieder geval vorige week maandag toen ik met Nynke weer naar het consultatiebureau mocht. Gaat allemaal prima, en Nynke is erg snel met fysieke vaardigheden (tell us something we didn´t know.....).
De dag er voor had Nynke haar eerste sportschoenen gekregen van oom Erik en tante Marlies! Uiteraard echte Nikes! Nog een beetje te groot en wel even wennen, maar precies in de goede kleur! Dankjewel!


Met zulke mooie schoenen (maar ook en vooral zonder) kun je natuurlijk heel goed lopen. Nynke heeft ontdekt dat je in de box mooi rondjes kunt langs het hek, en dat de bank en de tafel ook een goede steun zijn waar je heel goed langs kunt lopen. En als ze in een moedige bui is, waagt ze zich inmiddels ook aan de oversteek naar de stoel, wat nog lukt ook... Tijd dus voor maatregelen! Een traphekje bovenaan de trap is inmiddels gemonteerd, evenals een haakje op de deur naar de kattenbrokjes en een slot op de deur naar de garage vol interessante verboden verf, olie en andere zooi.

Onderweg in de auto begon Nynke zich steeds meer te vervelen in de maxi-cosi. Best een mooi plafond in zo´n bmw, maar op een gegeven moment heb je dat wel gezien en ga je protesteren. Gelukkig konden we van collega Hanneke een autostoeltje (testsieger in de grote stoeltjestest van 2004!) overnemen. Even de wasmachine in en de koekjes er uit zuigen en klaar waren we! Uiteraard moest Nynke even proefzitten om te kijken of de gordels wel op de juiste hoogte stonden.


De eerste ritjes zijn ondertussen gemaakt, tot groot genoegen van Nynke. Ze vind het geweldig dat ze ons opeens kan zien, en raakt niet uitgekeken op wat er allemaal buiten voorbij komt. Dankjewel Hanneke!

Geen opmerkingen: