vrijdag, mei 12, 2006

de ´dagelijkse´ update


Tja, ik had een bijna dagelijkse update beloofd.... Dat komt er niet helemaal van door de week zoals jullie al wel in de gaten hebben. Laten we het er maar op houden dat we te druk aan het werk zijn om de voortgang te rapporteren.

Deze week is er echter wel het nodige gebeurd! Lucy is woensdag en donderdag flink aan het werk geweest samen met Mirjam. Het resterende behang hebben ze verwijderd, en intussen is de kleinste slaapkamer, oftewel ´het kantoor´, bijna helemaal behangen.

Mirjam is donderdag even flink aan het bellen geslagen, en heeft een stukadoor geregeld die komende maandag en dinsdag de woonkamer en de keuken komt ´spaccen´. Tegenvaller voor de schoonmaakploeg van tantes, die eigenlijk ook maandag zou komen. Ze mogen echter niet in de weg lopen vind Pieter de spuiter, dus helaas, dan maar tijdens het familieweekend het huis bezichtigen.

Tegenvaller ook voor ons, want natuurlijk betekende dat wel dat al het behang beneden er ook af moet. Mirjam heeft gister en vandaag flink haar best gedaan, dus dat is nu geregeld. Rest nog: De radiatoren verwijderen! Daar had ik ff niet bij stilgestaan! Leuk klusje, nog geen idee hoe ik dat eens even moet gaan doen. Eerst maar eens met Bennekom bellen denk ik zo ;-)

En dan natuurlijk nog éven voorstrijken. Oftewel: Zondag niet de traditionele MR2-toertocht met soep en saté op moederdag, maar gewoon doorklussen.

En dan het onderwerp vloerbedekking. Waar Mirjam en ik het in eerste instantie ´acceptabel´vonden, was Lucy het daar niet mee eens, en eigenlijk had ze wel een beetje gelijk. Nu het nog leeg is kunnen we beter gelijk nieuwe vloerbedekking er in doen. Dus Mirjam heeft samen met Lucy donderdagmiddag vloerbedekking uitgezocht. Volgende week woensdag komt het er in...

...maar dat betekent wel dat de oude vloerbedekking er nog even uit moet boven!! Dat wordt morgenochtend vroeg opstaan....

Geen opmerkingen: