zondag, mei 07, 2006

Klusjes en bezoek


Dat was weer een vermoeiend weekend! Mirjam heeft vrijdag de hele dag met een tapijtreiniger door het huis gezwoegd, en ik heb vrijdagavond een lamp in de douche opgehangen en tweederde van het gras gemaaid. Zaterdag eerst gauw de boodschappen gedaan en de rest van de wekelijkse klusjes, en daarna weer aan het werk. Een lamp opgehangen op de zolder (hebben we tenminste licht als we straks gaan verhuizen) en de rest van het gras gemaaid en tegelijkertijd kennis gemaakt met de buren. Mirjam heeft het behang opgehaald en moest daarna korfballen, en is vervolgens hard aan de slag gegaan met behang verwijderen.

Zondag kwamen Toby en Monique op visite, dus we hebben lekker de hele dag niks gedaan en op het terras gezeten. Wel nog even bij het nieuwe huis geweest, Ralph en Mandy hadden het er in ieder geval al goed naar hun zin!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Volgens mij is gras van 30 centimeter,alleen nog met een zeis te bewerken en dan moet deze ook nog scherp zijn;zo niet ,dan is er nog een probleem.
En vaak zijn problemen de prijs van vooruitgang, en soms het gevolg
van te late aandacht voor nieuwe ontwikkelingen.
Ook zijn problemen en idealen beide dingen om weg te komen uit de tredmolen van het dagelijkse bestaan en die ons dwingen om onze krachten te meten,!

Anoniem zei

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»