zaterdag, mei 20, 2006

We zijn over!



Het is gelukt! Dankzij de inspanningen van in volgorde van aankomst Ronald, Ingrid, Frank, Cees en Nicoline zijn we officieel verhuisd vandaag en zijn alle spullen over!


Nog even wat foto's van het wordingsproces. Hier onze slaapkamer en de logeerkamer voordat de vloerbedekking er in kwam en er na! De vloerbedekking is erg mooi uitgevallen. Was even spannend omdat ik van te voren niet wist wat er precies in zou komen...

Vrijdag is er door Lucy, Miep en Ingrid nog weer hard gewerkt in beide huizen. Aan de Coehoornstraat moest worden ingepakt, en in Harich moest er nog het een en ander schoongemaakt worden. Mirjam heeft de verhuiswagen 's middags opgehaald, een gloednieuwe met een grote draak op de zijkant!

Gisteravond nog even wat spullen voor het grof vuil ingeladen en vanmorgen om half negen begonnen met de garage leegruimen en in de vrachtauto laden. Daarna naar het nieuwe huis gegaan, de garage weer uitgeladen en alle oude vloerbedekking en ander afval ingeladen. Al met al een hele vrachtauto vol! Op naar de stort, waar ik eerst aan een diepte-interview werd onderworpen voordat ik mocht uitladen.

Om tien uur was ik heel wat afval lichter, en Ronald was intussen aangekomen helemaal uit eindhoven door de stromende regen op de motor! (op de voorgrond van de vrachtauto-foto zien we de jeep van Cees en Nicoline en de Suzuki V-strom 650 van Ronald). We konden meteen beginnen met de zolder en de kamers boven uitruimen. De BMW x18d brigade kwam ook al gauw aanscheuren (Ing in een 1, frank in zijn nieuwe 3), waarmee het tempo er behoorlijk inkwam. Met de komst van Cees en Nicoline waren we op volle sterkte, en voor de lunch hadden we al 3 vrachten over! Ondertussen was het ook gestopt met regenen en konden we dus gewoon in de zon buiten lunchen. Dankzij de goede zorgen van Niek hadden we lekkere broodjes en home-made tomatensoep, heerlijk! Yoeri en Simba waren ondetussen al aardig zenuwachtig geworden van al dat ge-verhuis, dus die had Mirjam ook maar vast meegenomen en in de computerkamer ondergebracht. Simba zit nu nog steeds achter het gordijn daar, Youri heeft ondertussen het hele huis al even verkend. Na de lunch samen met Frank de verwarmingsradiatoren weer teruggehangen (wat een lomp zware dingen!) en de verwarming weer gevuld! Het warme water is weer terug! Na de laatste vracht waren we om 16.00 helemaal overgehuisd, en was het een grote chaos in huis. Gelukkig trok iedereen vol door, dus na nog anderhalf uur hard werken hadden we in ieder geval weer een bed om in te slapen, een logeerbed en een woonkamer en keuken die weer behoorlijk leefbaar zijn! Daar hebben we dan ook maar gelijk de traditionele verhuiskost (bonenprut) van Lucy (dankjewel!) genuttigd. Daarna gingen onze hulptroepen huiswaards. Dankjewel allemaal!!

Op goed geluk nog maar even de ADSL-router provisorisch aangesloten, en wonder boven wonder, zelfs dat werkt!!

Morgen nog heel veel kasten in elkaar te zetten, dozen en zakken uit te pakken en verlichting op te hangen, maar de grootste slag is geslagen!

1 opmerking:

Anoniem zei

anton
De belangrijke mededeling ligt bij ons nog vers in het geheugen.!
De vakantie is weer achter de rug.
Het nieuwe huis is inmiddels onderwerp van het dagelijkse leven en is nog steeds verheugenswaardig.
Maar wie gelukkig wil leven,moet altijd een onderwerp hebben,waar hij of zij verliefd op is.!