woensdag, mei 03, 2006

Voortgangsrapportage



Het klussen is officieel begonnen. Vandaag na het werk gauw een pizza en wat gereedschap opgehaald op de Coehoornstraat en daarna naar de Keamerlanswei. Daar de oven uitgeprobeerd (Mirjam was te kolonisten) en de lamp in het toilet beneden opgehangen. Ook nog even wat dingen gemeten, en met een beetje kunst en vliegwerk moeten we de meeste kledingkasten boven toch wel kwijt kunnen gelukkig. 1 issue: De zelfgebouwde kast van mijn vader (zonder spijkers!) gaat niet passen in de ´kantoorkamer´ :-(

Ook nog even het gras gemeten, dat staat een goeie 30 centimeter hoog. Leuk klusje voor op vrijdagavond!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Met belangstelling de voortgangsrapportage gelezen.Dat de vlaggenmast verdwenen is leverde wel voordeel op dat een klus minder te realiseren is,n.l. het recht zetten ervan,maar dit weegt niet op tegen een mooie vlaggenmast in de tuin ten tijde van de verkoop periode. Volgens mij staat een zware en grote vlaggenmast met zijn houder vast in de grond en dus "nagelvast" en hoort dus bij het huis.Maar dit is voor jullie misschien minder belangrijk ! Evenwel zou dit in mijn geval op zijn minst het gevolg hebben,de makelaar te laten weten,dit niet op prijs te stellen met alle consequenties van dien !

Ook de tenorsaxvind ik interessant:immers is dit meer dan een muziekinstrument alleen,omdat muziek ook een taal is zonder bitterheid en de muziek die de viool geeft komt uit de man of vrouw die het bespeelt.Ik hoop Anton dat het instrument voor jou een middel mag zijn om de drukke baan steeds tijdig te kunnen onderbreken.
Verder moge het jullie goed gaan in het nieuwe huis en dat het vuur en voedsel zal gaan bevatten,zowel voor de geest als voor het lichaam.
En met een beetje geluk en hard werken zal dat ook wel gaan lukken.

Anoniem zei

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»