woensdag, mei 03, 2006

Grootgrondbezitters

De sleutel is binnen! Tijdelijk zijn we nu in het bezit van 2 huizen, echte grootgrondbezitters dus!

Vanwege een bankvakantie een dagje later, maar vanmorgen was het dan eindelijk zo ver: de sleuteloverdracht. Twee kleine verrassingen: De vlaggenmast van de verkoopfoto´s was niet meer, en ook het speelkasteel waar Beau en Lilly zich op verheugden blijkt te zijn meeverhuisd. Voor de rest was alles prima in orde. Van de makelaar kregen we taart, zodat we feestelijk in ons nieuwe huis konden beginnen.

Uiteraard eerst de boel maar eens opgemeten. Het goede nieuws: Het is een stuk groter dan ons oude huis. Het slechte nieuws: door de indeling zullen we sommig van onze meubels (met name kasten) niet zo makkelijk kwijt kunnen. Tijd voor wat creativiteit dus.

We zijn vervolgens elke kamer doorgeweest om te kijken wat er moest gebeuren en wat we zouden moeten aanschaffen, zodat we uiteindelijk een soort actielijst en boodschappenlijst kregen.

De hele middag hebben we vervolgens doorgebracht in de Gamma en de Behang/Verf/Gordijnenwinkel in Sneek. Het behang is ondertussn aangeschaft, en Mirjam gaat vrijdag de vloerbedekking schoonmaken met een speciaal apparaat. Ook voor de gordijnen hebben we al een idee. Vast staat in elk geval dat het weer veel geld gaat kosten....

Fotoos zet ik morgen wel ff neer, duurt me iets te lang nu! weltrusten!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anoniem zei

Great site lots of usefull infomation here.
»